Premiär!!

hejsan. Idag har jag hunnit med att äta en frukost, kolla på tv, gå in på datan och dushat. Vi har varit och fikat på et cafe` det hette lyran, Där tog jag en glass och en halv bakelse och lite ramlösa. Och efter det så tog vi en pomenad med Thilda. Efter det åkte vi till ikea och pappa skulle köpa någon lamp grej. Och samtidigt köpte han batterier till mig som jag ska ta med till Ängsholmen imorgon till min ficklampa. Så nu är jag hemma här och skriver ett inlägg. Ska ringa ronja snart hon ska komma hem till mig idag och vi ska se på en film sommaren med göran premiär!!! vi har bästa platserna såklart hehe vi var dom första som bokade platserna. Sen ikväll så kommer kanske fredrik, emelie, stefan, pappas bror jarmo, och hans barn Olli såklart ronja då för hon ska sova hos mig. har tröttnat på min design är det någon som vill göra någon ny design till mig??. Ängsholmen imorgon kommer nog lägga in ett till inlägg ikväll kanske imorgon ska ju till Ängsholmen imorgon!!! :)

SystemkameraVill ha bara min!!!

Packar.

Hejsvejs. mina kusiner kom aldrig igår. i alle fall  idag har jag varit ute tidigt på morgonen, Sen när vi kom hem så åt jag frukost och kollade på tv. tog en dush till mitt fettiga hår. Till lunch var jag och åt på kompanjang. mmmmmmmm... vad god mat. åkte vi till skogen och var ute med thilda. och sen after så åkte vi till nacka forum. och jag shoppade 2 saker och en mjukglass. Jag vet att jag har varit dålig på att blogga på ett tag men har inte årkat en. nu har jag hittat en systemkamera som jag ska sammla till. siter här och packar till ängsholmen har packat om typ 5 gånger nu hehe. Imorgon blir det premiär med ronja. vi får se :)
Eye makeup remover till mitt smink på ängsholmen.
65 st 40:-mjukisbyxor på intersport.
180:-

bra .

Igår så köpte jag en byrå till mig från ikea. så idag så håller jag på att bygga den. jag har precis bokat platser på bio premiär. filmen" Sommaren med göran. Idag så har jag inte gjort så mycket. MEn imorgon morron ska jag upp till lappland och vandra med mamma ,julia ,kattis (julias mamma) och jag. vi ska vara där i fyra dagar sen kommer jag hem på tisdag och då ska jag vara med Ronja. :)


Bilder

morfar

Stekta grisen hos morfar. stefan som hjälper till!!

hos morfra

Jag och Emelie hos morfar.

hos morfar

Alla äter hos morfar. oväder på gång.

hos morfar

Emelie ,Fotot blev lite snet :(

hos morfar

Oväder.....

hos morfar

Lilla thilda. :)Här har vi landat i bulgarien.Poolen vid hotellet och stranden nära.Här är utsikten från balkongen. resturangen till höger är våran favorit resturangHär var vi på en strand resturang.Jag och Julia och kattis (julias mamma). Här på vattenlandet vann jag en simmtävling mot vuxna O.oruchelkanorna på vattenlandet. ingen ville åka dom läskiga så då ville jag inte heller.Det här fick man inte ta med in till vattenlandet. 1 egen mat. 2 pistol. 3 åsna.
jag vid havet (svarta havet)Någon bild där jag och julia skulle köpa sockervad.


DEt är inte alla bilder men kanske lägger ut dom lite senare.

Tjenare!!

Hej alla. jag har varit lite sjuk bort rest oach varit på landet. Det är därför jag inte har varit inne på datorn. Men idag har jag varit på landet så jag kom hem nån timme sen. har ingen kabel till min mobil så jag har inga bilder. men jag har bilder från min kamera som jag kan lägga in. Har en present till emelie hon har redan fått. Ronja ska få sin present nästa tisadag eller onsadag ? vi får se efter jag har vandrat vilken tid jag kommer hem. Har läst Ronjas & Saras blogg. Ronja får nog designa min blogg. fattar inte änn hur man designar hehe. Nästa lördag ska jag ,olivia och ronja åka till ängsholmen p3 det ska bli kul.

Hemma.

jag landade vid halv 3 tiden. och skulle hämta min bagage, men ens tjejs bagag hade blivit stulen av någon som hade tagit fel eller ville ta den. men när vi var på inlands flygplats hade jag 1500 könor kvar. och då köpte jag en stor påse med Bubblizz Orginal + pezz. och så köpte jag två vykort. När jag kom  hem så visade jag några bilder på islands natur. Och så fick alla en present var Thilda med. Så idag har jag inte hunnit med så mycket saker. Juste jag packade ur allt från min väska sen satte jag inn allt till bulgarien. Väskan är full med bara kläder och 6 bekinisar. Mamma har gett mig en vit väska. :)
Fin liten beck i Island. :)Blåalagunen. Det är ett skit skönt bada där, jätte varmt är det också.Vattenfall från Island kommer flera bilder!!Samma bild fast lite snyggare än den andra!Här är vattenfallet fotad på sidan. och så sitter det en gubbe längst uppe ovanför vattenfallet vad fan gör han där? :)

Om ni vill ha flera bilder på Islands Natur kan ni skicka på msn dom som har eller kommentera, skicka eran mail. Har Mycket mycket flera bilder än dom hära men orkar inte lägga in alla 100 st på blogg tyvärr. hehe :) love u <3


RSS 2.0