Student fest

Heej, snart är jag på väg till min kusins student fest Hemma hos dom. Ska snart fixa mig och ska ha en röd vollang kläning. Och där blir det mat och dessert. EFter det börjar min träning halv sju och det är sista träningen innan tävlingen i helgen när vi ska till örebro. Min pappa fyller år imorgon och min kusin så jag säger gratis i förskott. Idag har det varit en långsam dag i skolan och vi skulle gå med stegräknare innan vi skulle gå i 5km men vi orkade inte så vi gick inte så vi fuskade och gjorde så det såg ut som att vi hade gått typ 6789 steg.

några bilder från idag (foto från iphonen)



Bullar

Heej, den när veckan är det ingen vanlig vecka vi har temavecka och temat är hälsa. Idag såg vi en film om den dära killen som äter på macdonalds i en månad, alla tyckte det ver äckligt men jag tyckte det var äckligt men jag blev mer sugen på pommes haha.Nu sitter jag och äter bullar och sa se på big brother snart vi får se om jag orkar äta 4 bullar. Senare ska kanske jag, Hanna och Klara till Klaras ridning eller där hon rider och så ska vi se på hästarna som Klara kommer att hyra i sommar och jag och Hanna ska komma ut till Klara i sommar och rida kanske :D
en söt bild på Hanna <3

Mobil bloggar

Sitter ner på golvet med Hanna och klara och killarna i klassen som sitter och skriker för att dom suger på ett spel hahah. Idag slutar vi tjugo i två. Vi börjar halv 10 och vi ska se på film :)

Träning



Idag har jag typ varit lite dålig men det är bra nu. Idag har jag jobbat och tränat , det var näst sista träningen innan tävlingen i helgen vi ska till örebro. Imorgon ska jag äta frukost i skolan haha, då behöver man inte gå upp lika tidigt. Snart ska jag köpa biljetetr till The Wave som är den 18 juni??.
det här är en gammal bild på mig, när jag tävlar i gymmnastik :D 


Sent

Heejsan, har sovit över hos klara idag med hanna och jessica vi hade det roligt. Vi lekte med hennes madrasser och la upp ett klipp på fb ska försöka fixa den till min blogg men då får jag göra det imorgon har ingen lust idag plus att jag ska upp tidigt imorgon för jag ska upp och jobba så jag ska lägga mig snart. HAr haft träning idag det gick väll bra men var irriterad när jag kom hem för att det var en tjej på tunnelbanan som satte sig brevid mig och då råkade jag komma åt henne med min sko på hennes leggings så hon blev sur och satte sig någon annanstans vilken TÖNT!! sen när jag kom hem hade vi gäster mammas kusin Elenore och Ebba vi hade det jätte trevligt och roligt dom gick för typ 2 timmar sen *:)
Bilder kommer imorgon om jag hinner.

Gul och Blå

Heejsan, idag har det varit en tråkig skoldag. Vi fick vårat schema för nästa vecka och det blir en soft vecka för oss. Idag ska vi på tjej middag hos Klara och jag och hanna har köpt pälsglans för hästar, hästgodis och häst snoddar. Sedan så gick vi en stund framåt och så såg vi att det var stor rea på Gul och blå, alla jeans för 200:- och alal tröjor 100:-. Hanna köpte 3 par svarta T-shirts och jag köpte ett par jeans som INGEN i hela världen har det är bara jag som har ett par sånna jeans det är ett par prov jeans, köpte ett par andra jeans som ingen heller har i HELA VÄRLDEN.  Dom kostade 600:- tillsammans. Nu sitter jag och hanna framför datorn efter ett jobbigt packet inslagning (det var jag som gjorde det).  Juste klara ska få kondomer!! kul kul :)




Förlåt att det inte var så jätte bra bilder men det får duga. Dom jeansen som jag har på mig har ingen i hela världen! :D


Torsdag

Hejsan idag har det var en tråkig dag för att vi har inte gjort något speciellt, Och snart ska jag på träning. Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft mycket tid till det men har inte haft någon lust att skrivia. Har precis ätit lakrits, 3 bakelser, bubbel vatten och smörgås. Har kollat på bigbrother och det är skit kul för det kommer in en naken tjej när det är freeze haha. Juste fick post igår och det var min bikini som kom.

Imorgon ska Klara ha en tjejmiddag för hon fyller år på söndag så vi ska fira hennes födelsedag imorgon och sedan ska vi sova över hos henne och det ska bli skit kul.

Min bikini.


Gröna Lund

Heejsan, idag har det varit en underbar dag!
Först hade vi kompa idag så vi slutade efter lunch sedan var man hemma en stund. MAn träffade tjejerna Klara, Jessica och Hanna vid skanstull sedan åkte vi in till Gröna lund. Har inte guldkort så jag var tvungen att köpa åkband som kostar 299:- (dyrt) tur att Klara känner någon som jobabr där så vi fick gratis inträde, men har haft guldkort tre år i rad så nu tycker jag att grönan är tråkig att gå till eftersom att man har åkt allt tusen gånger. Efter en stund kom Mathilda och var med oss resten av dagen. Vi åkte allt tusen gånger utom fritt fall och tilt för dom var stängda för att det blåste för mycket synd! aja det blev mycket insane och det var helt underbart. Till middag blev det pizza, pommes och cola. Vi köpte några lotter men blev inga vinster. Vi tänkte gå in på spökhuset men det blev det inte vi hade inte tid för det var inga folk så vi satsade på insane. Så nu sitter jag hemma trött och dricker en slusch för man blev törstig efter man har skrikit så mycket.

elise ;)





Hejsan

Idag HMm.. vad har man gjort idag... INGET!! Jo, har kollat på vilken dator jag önskar mig när jag fyller år en samsung skit grej men den verkar iallefall bra!

skulle på min uppvisning idag men det blev inget för jag orkade inte och att jag vill inte bli sjuk som jag håller på att bli för att jag ska till gröna lund imorgon efter kompa (slutar efter lunch). Ska åka den nya twister dom flesta som har sakt till mig att den är inte så rolig. 

Har inget mer att berätta vad jag har gjort idag, ska ut och grilla krov igen! :)

En bild på Thilda..

Ont i halsen.

Heejsan, Har inte skrivit på ett tag för att jag har inte orkat skriva för jag ändå har inga läsare. Igår så sov ronja över hos mig och vi hade det en mysig kväll. Så idag kom min pappas kusin och hans två barn över till oss från finland och det var kul att träffa dom. Sedan har inte jag gjort något, spelat lite. Har också blivit sjuk eller har ont i halsen och huvudt så jag kommer inte vara med på uppvisningen imorgon för jag inte vill bli sjuk plus att man måste gå upp så tidigt.






filmklipp

Skansen



Hejsan, idag har vi varit i skansen med klassen och kollat på hus. Sedan köpte jag godis till mig själv. Har just tittat på bb och det är skit kul nu för att Mathilda som är "ny" i huset, men hon är mullvad och ska bara var där i en vecka men det vet dom inget om (dom som är i huset). Idag ska jag på premiär på pirates of the caribbean 4, hoppas den är bra. Skaa ha prob om två dagar och har inte pluggat något så jag måste göra det nu. ;)


Post

Tjena, det åskar ute ! :O
Aja skit samma, Idag har vi haft orientering med klassen inför idrottsdan så vi ska ha orientering. Vi har varit på stadsvandring med någon gubbe som snackade om 1800-talet i Stockholm. Har just köpt matsäck till imorgon för vi ska till Skansken med klassen lite chill. Där ska vi kolla på hus inte djuren om det är det ni tror att vi kommer att göra, men tydligen ska vi åka med klassen 8E där min bästa kompis går! :D
Fick min post idag och det var min Odd molly tröja som jag har beställt, nu är det bara min bikini som jag väntar på. Nu så sitter man och äter vattenmelon vid datorn. :D




Min melon på första bilden som jag sitter och äter just nu.
Andra bilden är på min Odd Molly tröja som jag fick på posten idag! :D

puss

Hanna har en panna

Heejsan! sitter i datasalen med Hanna och vi ska välja ett hus i skansen som vi kommer att ha en redovisning om, vi vet inte än vilken vi ska ta. Efter den här lektionen har vi Bild och vi ska typ gå runt med vår bildlärarens pappa (?). Aja hanna har det roligt här brevid mig och vi har köpt en varsin slush (green apple) skit god! ;)

Vi ska ha väla skola" :)
ses ikväll! ;D

Helg



Fråga mig inte varför jag la ut den här bilden, det var brara ringen jag ville visa! I veckan hoppas jag får min odd molly tröja som jag har beställt på internet och min bikini. Den här helgen har jag bara tränat och jobbat kul kul, men det gick bra på träningarna. Och är stolt att Sverige kom 3:a igår, bra erik ! fast gillar dig inte ;)
Imorgon är det skola ursch, men vi orientera hlva dan på tisadag och på onsag ska vi till skansken med kallsen hela dan ;)

Hejdå!

Resturang

Tja tja, idag har det varit skola fast det inte känns det. Efter skolan så var jag med Hanna en stund senare kom Ronja och sedan kom Mathilda. Haha, vi blev jagade av 9-10 åringar det var fett kul. Dom var skit snabba haha, vi sprang överallt genom fönstrar och altaner m.m. Vid 7 så gick vi tre gå på resturang vet inte vad den heter men den ligger mitt i mot konsum på gotlandsgatan. Jag och Rorri delade på en plankstek asså jag mena det DEN VAR SKIT GOD!!!, hoppas ronja också tyckte det. Sedan efter resturangen chillade vi med varandra.

Bilder





stekare


Bjuder på mig själv!

Heej, Vet inte varför men jag är glad idag! aja, idag har det inte hänt så jätte mycket men har gjort 3 header till Hanna och ska fixa hennes design och hoppas att det blir snyggt. Vädret är helt underbart men det kommer inte bli så bra väder dom här dagarna som kommer. Har räknat ut att vi kommer bara ha 3 prov till innan vi har sommarlov. Igår så köpte jag en odd molly tröja på internet eller min pappa, sedan har jag 25% rabatt på H&Ms online shop och ska köpa en bikini men vet inte hur den ska se ut. Har tänkt att börja på en ny header som är lite svårare en den som jag har nu.

Puss och kram ;)

varmt

Tjenare idag har det varit riktigt varmt och jag har haft på mig ett par jeans och svettades i hjäl men ändå så känner jag mig inte så bra jag har ont i halsen, har äcklig smak i munnen och har skit ont i nacken. Det har inte hänt så mycket idag och vill helst inte berätta vad jag har gjort idag för jag harr inte gjort något idag.

ska göra en header till Hanna så vi får se hur det blir med den.

en bild på mig när jag är liten :)



Fluga

Hej hej, igår så bloggade jag inte för jag hade fullt upp. Efter skolan (igår) så såg vi en film sanctum jag, Hanna, Klara, Jessica och Saga sedan satte vi oss och började spela finans, sandra kom sedan när vi spelade finans. Det blev ingen vinnare för att jag och Sandra var skulle gå till en genrep med hela sofiaflickornas förening. Jag sovde över hos Sandra efter genrepet och vi åt pommes med bea och grillad kyckling. Sedan såg vi en film på kanal 6 Resident evil: Extinction. Och den var skit bra så den här filmen var del 3 så nu måste jag börja från början.

På morgonen så åt vi frukost och fixade oss, sedan gick vi ner till konsum och pantade 93 flaskor tror jag, så det blev en varsin benny jerry glass. Har idag stor städat mitt rum, renast hela min garderob, tvättat fönster och jagat en fluga. Ska nu kolla på bigbrother, plugga tilö Tyska, bild. Sedan ska vi grilla med grannarna.

min bild läxa

Frissan

Idag har det varit talang på våran skola och det var inte så kul för dom flesta var inte bra, förra året var mycket mycket bättre deltagare plus att dom var bättre en i år. Dom som var bäst det här året var 8E när dom dansade för det var skit kul resten var inte bra.
Har´varit hos frissan idag och har kort hår nu men sånt är det om man förstör håret som jag gjorde förra sommaren ett tips andvänd aldrig löshår.

 

BB

Heej, idag har man inte varit på humör, har typ varit sur hela dan och är väldigt trött just nu. Har inte gjort så mycket efter skolan, jobbat med min bild läxa som går skit dåligt! och sedan har jag kollat på big brother, det var skit kul för att katarina och gurkan som hamna i helvetet och katarina är ju kristen och vill så gärna vara kvar i himmlen men christian bestämde att dom två skulle dit. ;)

En av mian första bilder från min systemkamera, så ni vet så är det en riktig blomma


Post

Hej hej, Idag har min post komit som jag har beställt från H&M. Idag har vi haft vikarie hela dan och då blev det en slapp dag, Har typ inte gjort något i skolan för man har inte orkat och att man har bara pratat och prata. Har ni sätt att jag har gjort en ny header? jag blev iallefall nöjd med den bättre en inget. Ikväll har man träning så då får man väll hoppas att det ska gå bra. På Torsdag ska jag klippa mig så jag hoppas det blir bra och inte allt för kort som jag redan har.


bilder

Heej bloggen, ;)

Idag ska jag plugga och plugga sedan ska jag fixa PHOTOSHOP yees!! nu kan jag fixa min header och min bild läxa. Idag har anders varit sjuk så vi hade ingen idrott så det blev film hemma hos mig med Hanna, Klara, Jessica och Saga och vi ska fortsätta att se klart filmen en annan dag. På bilden så fick vi gå ut och arbeta eller hemma, så jag, Hanna och klara gick runt och fotade med hennes hund också till våran bild läxa. ;)

bilder..









tråkigt

Idag har jag inte gjort så mycket om man säger så, tänkte gå ut och sola när jag vakna men det var ju skit väder ingen sol på morgonen så jag satte mig framför tv. Sedan har jag renast mina grejor i min låda och tänkte rensa min garderob hehe för det är så stökigt där. Just nu har jag 10 tuggumi (extra)/läkerol påsar som jag har hittat här och där gott! ;)

Jag har tänkt att jag måste sluta shoppa grejer för jag shoppar hela tiden och köper glass och sötsaker, jag ska faktiskt dra till Italien och barzelona i sommar och jag måste spara pengar för där vill man ju shoppa! ;)
Jag tror att jag ska fixa min photoshop imorgon, Tisdag eller den här veckan så kan jag fixa min header min är så tråkig. ;)

2 veckors shopping fast man inte behövde ;P












1 Tuggumi och läkerol som jag hitta ;)
2 Pyamas byxor från H&M Online som har inte kommit hem 149:-
3 Dior Mascara från flygplatsen i Findland 300:-
4 Strumpor från twilfit 39:-
5 Jeansshorts från monki 249:-
6 Ballerina skor från Scorett 499:-
7 Tiger of Sweden från Findland Stockmann 500:-
8 Linne från Shestore 199:- 
9 Jag är bäst :)

RSS 2.0