Shoppat

Heej alla!!
Idag slutade vi klockan 11:00 och det var skönt. Jag har ju prov på Måndag och måste öva. Sen åkte jag och mamma in till Drottning gatan och jag köpte en skin jacka på Vera moda och så köpte jag ett par jeans på jc :)
Just nu har vera moda blivit min favorit affär den äffären är bara bäst. Men Sen har jag kollat på solsidan och mumi återkommst. Haaha ;D


En bild som jag tog idag. Hade lite tråkigt :)

Heeej!!

Nu är jag nog tillbaka så ni vet!! eller jag hoppas att jag blir det. Idag har vi haft 4 timmars rast och slutade 14:00 och sen hade vi bara 2 lektioner idag för vårna lärare var borta så skönt. Jag har bara slappat idag. men ikväll blir det träning och Robinson. Har inte så mycket att berätta :D !!


Här med så blir joel kinnaman till mina favorit skådis istället för michael persbrandt
 


Förlåt

Förlåt men jag har verkligen igen lust att blogga just nu så jag kanske börjar blogga om 2 månader- 1 vecka. Men så länge så får ni se en film från falun,


Här är jag när jag kör dubbel volt i Falun :)



Måndag

Heej blogg läsare!!

idag har jag varit i skolan och har haft tråkigt. Kanske inte så roligt att berätta vad man har gjort i skolan. Men idag ska jag vara hemam i någon timme, mamma och pappa ska dra och se snabba cash. Så jag får väll sitta här hemma själv. Just nu bakar jag brownie och dom är i ugnen, Det är väll 12 min kvar...
Igår så så glömde jag att säga att jag har gjort en design till min kompis.

Vill ni ha gratis design fråga mig!


Bloggen

Hej bloggen föråt att jag inte har skrivit på jätte länge. Men jag har varit sjuk och haft mycket att göra. Så kanske det har hänt med er också jag vet inte.
Igår så hade jag det ganska tråkigt, Men vi var i sickla och jag köpte två par skor som jag tyckte var snygga. Sen såg jag på Robinson men det kanske ni också har gjort. Men idag ska jag på gympa och träna min kompis kommer snart så vi ska väll hitta på något roligt som vi kanske kan göra. Jag har ett jätte jobbigt beslut på vad jag ska välja vad tycket ni att jag ska välja gå på min kompis fest hon fyller 14 på fredag och hon ska hyra en lokal eller ska jag åka med min gympa grupp till falun på fredag och komma hem på söndag och vi ska bara träna där? :)
Här är första paret jag köpte till sommaren. :)
Här är andra paret, har växt ut alla mina klackskor och det är 9 cm höga :)

Pause

Förlåt att jag inte bloggar men jag tar en blogg pause för jag orkar inte har så mycket läxor nu och massor av saker. Jag kommer tillbaka snart och kommer att svara på alla komentarer snart

Sjuk

Igår så kände jag lite sjuk men det var inte så farligt och jag laddade ner 42 låtar till min ipod och sen kollade vi på let`s dance jag hejar på wille och Elin. Men sen la jag mig tidigt för jag skulle träna dan efter.
Men sen när jag vaknade så var jag jätte snorig och ran i mina ögon. Och sen har vi varit i sickla och köpt lite mat. Men jag orkar inte skriva något mera för jag orkar inte, jag kommer att svara på alla kommenterar imorgon för då kommer jag nog orka och ska få gäster imorgon också. Men hoppas ni har det bra :)

Skola

Nu har jag precis kommit hem från skolan vi slutade 10 min tidigare. Men idag blir det väll inte så jätte roligt ska väll bara vara hemma och slappa kanske leka lite med photoshop.

Men om ni har tröttnat på eran header så kan jag gärna prova att göra eran header. Men då får ni skicka ett mail till mig eller så får du skicka en komentar att du vill att jag ska göra en design.?? <3

Här är en klipp på mina kompisar göra flickisar i Umeå :)!


Här kommer också en bra bakrundlåt från AVATAR!! :D

Ronja

Som ni kanske har märkt så står det oftast Ronja som överskrift men det är ju bara för att vi är med varandra mycket. En till sak har ni kanske märkt att jag har gjort om min design och jag är så nöjd med headern för den har jag gjort helt själv, Så den är ju bra för att vara en nybörjare det är ju min första som jag har gjort själv.
Ronja har fixat texterna och kommentar bubblorna allt utom headern som är nytt. Ett stort tack till dej Ronja :)
Ronja sovde över hos mig idag och vi har kollat på tv och fixat min design hela bloggen alltså, Sen har jag hämtat min hund från dagiset. Sen gick Ronja hem för hennes mamma ville träffa henne och så. Men om ni tycker att jag kanske gör bra designer så är det bara fråga mig jag skulel jätte gärna vilja fixa någon blogg men det är bra fråga mig du kan fråga på en kommentar om du vill. :)

 

En gammal bild på min hund Thilda vet inte riktigt hur gammal hon är där men typ 3 månader.

Fotodag

Idag har jag lagt in en kiwi klocka och den är söt tycker jag. Jag har varit hos Sandra och Ronja har varit med Vi har fotat ganska mycket så det blir svårt att välja få bilder till bloggen för jag tror att ni inte orkar att se på 50 bilder eller något liknande. Men jag kommer nog välja någon av dom bilder till min nya design som jag inte kommer att göra. Och snart ska Ronja lära mig att göra roliga saker på photoshop hoppas jag lär mig något av henne. Ronja ska sova hos mig ikväll.
Mini fråga!
Har ni något förslag på att förbättra min blogg? :)

Bilder kommer senare när Sandra kan svara och skicka alla bilder -.-

Ronja

Förlåt att jag inte skrev ett inlägg igår men det gjorde min bästis Ronja så snällt men så klart ska hon alltid göra reklam om sig själv. Vi hade så mycket att göra där så det blev lite ont om tid då. Vi spelade monopol och såg på film åkte skridskor bakade lekte asså jag var med min kusin och sen hennes kusin som är 7 år och 4 år så ni fattar hehe.

Idag kom jag typ hem vid 4 vi hade inte gjort något speciellt innan jag kom hem. Men sen gick jag ut med hunden och sen kom Ronja och vi har fotat lite varit inne på facebook, Så har jag också svarat på jätte många komentarer så jag är helt slut. Ikväll ska vi äta god mat och sen spela monopol men Ronja ska ju inte sova hos mig hon ska göra det imorgon. Och snart börjar skola jag längtar inte hehe.

Bilder kommer senare det är problem med datan :/


Jag och Ronja hade inge simk :)


Haha, Man ser inte mig men den var snygg på Ronja :)


Jag är nästan nere -.- Kanske kommer ner imorgon :O


RONJA SOM SKRIVER

Nu är det Elises bästevän som skriver, hon kommer inte skriva idag och jag skulle skriva det från henne. :) Hoppas ni får en bra dag och besök min blogg www.ronjakumlinbarkelius.blogg.se :) Lämna en kommentar också. Hon är typ med sin kusin Emelie. :)

PUSS & KRAM RONJA :)

RONJA

Idag fick jag ställa på klockan för jag skulle upp och sälja aftonblad tidiningar. Sen fixa jag mig lite och åt frukost sen kom Ronja vid 13:00. Och vi har spelat lite spel på datorn, Lyssnat på gammla inspelningar på min mobil och sen visade jag mitt fristående. Sen åt vi lite lunch ett tag och pratade typ om allt som hade hännt och lite hemlisar. Sen gick vi över till min franne och sjöng singstar och det gick ganska bra för mig och Ronja. Egenligen så skulle vi göra något med Sandra också men Vi hann inte. Egenligen skulle vi vara med henne nu men det blir ju försent så det får väll bli någon annan gång som är snart.

Nu så sitter jag och Ronja på datorn och skriver inlägg på våra bloggar. Så ni vet så ska Sara designa min blogg  så att den blir snyggare. Min design vad jag tycker är ganska tråkig eller jag har tröttnat på den för i början när sara hade gjort den så tyckte jag att den var jätte snygg men nu har jag tröttnat på den.

Men ikväll blir det att jag och Ronja kanske spelar lite spel och sen kolla på tv eller något sånt och spela kort på kvällen kanske jag får ner Ronja i spagat. :D





Den här bilden ska man lägga in om man vill vinna en gullig almanacka :D

20090102

Heej alla läsare. Idag har jag varit med mina kompisar och vi har spelat lazerdom med typ hus och vi spelade det i 40 min så man blev helt svettig efter vi hade spelat det. Första ronden så kom jag på första plats sen på andra ronden kom jag på 4 plats för det var skit svåra killar som vi körde mot på sista ronden.
Sen efter vi hade spelat lazerdom så skulle vi till ett köpcentrum som låg nära och där shoppade Mathilda och Sandra men jag hittade inget. Men Ronja mådde jätte illa så hon knappt ville äta något. SÅ sen kom ju hennes pappa och hämtade honom så då var vi själva efter hon hade gått. Hon skulle egentligen sova hos mig idag men hon mår ju bra nu men hon får ju inte det för sina föreldrar :/ Så då blir det att hon kommer till mig imorgon och då ska vi typ fota, köra singstar.
Så jag har varit hos min kompis och checkat hennes nya lägenhet och den var mysig på något sätt asså man kände sig trygg på något sätt. Efter det så åkte jag hem och har rensat lite kläder men orkar har lite kvar. Sen har pappa köpt ett nytt tangentbord och den är så skön att skriva på :D
Glöm inte att skriva en fråga om mig eller till mig Maila [email protected].

Dagens mini fråga!
Tycker du att jag ska göra om min design ? :)

En bild :D


En bild på mig när det är nyår 10.       Fotograf: Elise Sandblom

Ronja!

Igår blev det lite sent men det var ju nyår. Först var vi hos min Kusin och där åt vi midda och spelade lite kort. Sen Skulle vi till Min mammas kusin Elenore innan klockan var 12. Där blev det tårta och sen Slog ju klockan 12 och alla stog på elenores balkong och hon bor ju jätte högt uppe och där ser man över nästan hela söder.,  Så det var ju ganska häftigt att se. Sen åkte vi hem och jag hade fått mina julklappar av Elenore och Stefan och jag fick present kort på H&M 500:- Sen fick jag en t-shirt och första boken på Twihiligt  kan ej stava hehe.

Och Nu idag så vaknade jag typ vid 12 tiden och nu är jag hemma hos lilla Ronja och jag gör ett inlägg nu ju. Men sen ska vi åka till min granne och sjunga singstar och hon hár typ alla låtar så det ska bli kul. Jag har ju värmt upp min röst. :D

FRÅGESTUND! :D

Nu ska ni få fråga mig frågor som ni vill veta om mig eller kanske en speciell fråga som ni vill ställa, Ni får ställa precis vad ni vill till mig som handlar om mig. Om ni har en fråga så maila in till [email protected] och där kan ni ställa eran fråga när jag har fått 10 frågor som jag tycker är okej så kommer jag svara på frågorna och lägga in dom i ett inlägg. :D SÅ MAILA till [email protected]

Här kommer lite bilder från igår :)


En natur bild som jag tog igår. fotograf: Elise Sandblom´

En miniraket från igår. fotograf: Elise Sandblom



En jätte fult och suddig bild. fotograf: Elise Sandblom

Mera bilder kommer sen. ;D


RSS 2.0