Skola

Igår orkade jag inte gå in och berätta vad jag gjorde. Jag pluggade och pluggade på Matte och So. Sen så städade jag mitt rum för det var så himla stökigt. Och sen julhandlade jag igår till några i min släkt asså jag köpte juklpappar igår. Jag handlade julklappar med Linn och Julia. Och det var ganska kul.

Nu så sitter jag framför datan i skolan och vi ska hitta information om gymnastik...


Globen

Igår var jag också sjuk så jag gick inte till skolan hade 38,6. Men jag var tvungen att gå till Goloben och sälja tidningar till våran gympagrupp. Och jag, Mathilda och Ronja sålde 60 tidningar tillsammans på 30 min. Sen hade alla köpt så det gick inte sen. Jag träffade min klasskompis Tess som skulle kolla på hästar med sin kompis. Igår fick jag min mobil det blev en vit och kostade 1500:- billigt och bra. Så nu är min mamma och kanske Ronja sugen på att köpa den. Har decorerat den och har en Hello Kitty mobil smycke.

Idag så vaknade jag och Ronja nys och jag ska sälja på Globen idag med Katta och Mathilda. Idag får vi se hur mycket tidningar vi säljer idag. Sen ikväll ska mamma och jag julpynta och baka lussebullar. Och idag hade jag 36,1 grader. Men har en jätte jobbig hosta och är lite snorig!

Kram <3

Ggr

HEJ SNART SKA JAG SOVA FÖR JAG ÄR SJUK. IMORGON KONMERKOMMER JAG INTE TILL SKOLAN. IDAG BLEV DET INGEN MOBIL TYVÄRR .HAR INTE GJORT NÅGOT SPECIELLT IDAG.

Sjuk

I måndags så var jag sjuk hade ont i halsen och trött. Men sen på kvällen så kollade jag på New moon och den var bra men det var ett dåligt slut vad jag tyckte iallefall.

I tisdags så var jag i skolan fast jag hade lite feber och ont i halsen då men jag var i skolan för att jag måste ta svininfluensansprutan så har jag det gjort och efter sprutan så mådde jag jätte dåligt av det. Sen på kvällen hade jag 39,6 i feber hade frossa och huvudvärk.

Idag så har jag inte gjort så mycket som sovit och målat mina naglar kollat på tv som ex Bert haha. Och har funderat om jag ska köpa en ny mobil som är billig. Idag ska vi ha skoldico men är sjuk och jag vill jätte gärna vara med men tyvärr. Och dom har nog säkert kul där. Man hör lite musik när man gick förbi skolan när jag var ute med Thilda när jag skulle till skånegläntan. Men dom missar Oskyldigt dömt som är om 59 min :)


                                            
                                          Oskyldigt dömt!!


                            
                          Min dröm mobil som jag kanske ska köpa!

Tävlingen!

Nu har vi varit i Umeå och Första dagen när vi skulle tävla så fick vi i friståendet 7,90 matta 8,05 hopp 7,95 och vi kom 9 delad plats med Täby och det betyder att vi kom med till final på söndagen haha, Plus att vi hade två fall och en som tog i med händerna. Och sen på söndagen så gick det inte lika bra friståendet 7,85 matta 7,90 Hopp 8,25 typ och vi kom 8 i finalen och det tyckte vi att det var en bra plats för oss. Etta kom uppsalaflickorna två Luleå trea kommer jag inte ihåg hahah.

Men vi bodde på Hotell och det var lyxigt, Jag bodde med Marica, Jessica och Ragna. Vi hade Två stora sov rum och två toaletter och en lagom stor hall med kylskåp, Tv, tekokare. Dom andra av gympagruppen fick sova i ett rum och en toalett och tv.

Och efter vi kom hem så kollade jag på Twilight igen så att jag kommer ihåg den för jag ska på bio och se new moon och 2012 med någon som vill följa med. Är det någon som vill följa med kanske i veckan? :)

Aja idag är jag sjuk har ont i halsen och är skit trött efter tävlingen i Umeå. Så jag har sovit länge och ätit frukost, Kollat på tv och nu skulle jag bara lägg in ett inlägg så ni vet att jag lever hehe.

kram <3

                               Här kommer lite bilder från Umeå!
Det var det med bilderna från Umeå. Jag ska försöka lägga in filmer när vi tävlar

Till Umeå

Nu är Katta hos mig och vi har varit på globen och Katta har köpt Nördbrillor till säg på Bik bok som kissie har. Vi har packat och packat till Umeå och det ska bli kul, Jag vet fortfarande inte om jag ska vara med på friståendet i Umeå, Men dom skulle säga det ikväll för det ät förträning på fristående ikväll!!. Skolan har varit sådär vi hade glosor idag och jag hade alla rätt. Jag lovar att jag kommer att lägga in bilder och filmer från Umeå när jag kommer hem. Åker till brommaflygplats klockan 18:15.

kram <3

                                         Här kommer en bild på mig och Katta


Här är jag och Katta och snart ska vi dra till flygplatsen!

Torsdag!

Idag dansade vi på idrotten i olika grupper. Och på långrasten som var typ 2 timmar spelade vi inndebandy fast ute hehe. Och imorgon har vi glos förhör, Juste fick alla rätt på kemi provet med olika kemiska tecken och allt.

Nu är jag hemma och äter en macka och saft. Ska dra vid kvart över fyra och ska köpa ett par halv skor till friståendet och dom kostar 190:- om man är med i en förening om man inte är det så får man betala 250:- så det är en liten skillnad.

Igår fick 8 st i min grupp friståendet och jag är en av dom !!! Betyder det att jag fick vara med eller inte? det är ju den stora frågan?

Idag frågade min lärare i b-språk varför jag hållde på med min nacke. Då sa jag att jag har ont i hela min nacke och sen sa jag att jag har haft ont i min rygg. Och så sa hon men du har någ svininfluensan, Man ba okej?
       
             Här är en bild på den skon vi ska ha på friståendet!


Fast vi ska ha den i svart!!


20091118

Nu är jag hemma och äter lite chocklad och saft ska precis göra lite glosor. Vi slutade lite tidigare idag för att vi hade berdmintong kan ej stava, Jag och sandra körde lite tillsammans. Så då hade vi bra två lektioner hahah fast jag fick jobba i köket igen och efter det fick vi glass.

Min mobil är cp man kan inte ringa på den. Vad är det här för mobil. Thilda leker med sin svans nu hahah!!.

Aja mi ngympa börjar 17:00 idag det är skönt men Mathilda kommer nog inte till gympan idag för hon är sjuk, katta du måste komma det är sissta träningen innan Umeå asså för redskap och imorgon får vi veta vilka som kommer att vara med på fristående!!! Hjälp....

Kram <3
                       En bild på mig från igår! :)


Ronja & Jag

Idag hade vi kompa eftermiddag i skolan och det betyder att man skutar efter man har ätit lunch. Men idag skulle jag ju hjälpa till i köket och tvätta borden och det var ju skit tråkigt. Så jag slutade klockan 12:45 och vi fick ingen glass!!!

Jag och Ronja har tagit lite foton med Ronjas systemkamera och den är faktiskt bra. Ronja hjälpte mig med att sätta in ett inlägg från London och det tog ju 2 timmar!!!!.

Skulle ju gå på agillity och min kompis michaela skulle ju lära mig massa saker med min hund. Men men Thilda löper så jag kan inte gå för det stör andra hundar och jag tror att Thilda inte orkar det heller. Men nu är det Ronjas tur att sätta in ett inlägg.

Kram <33
                               Här kommer det lite bilder!! (bilder från Ronjas systemkamera)
LONDON

London dag 1

Idag vaknade vi 05:30 och vi skulle ta bussen från Gullmarsplan till Skavsta. Men då hade dom ändrat tiderna till 04:00 som gick bara, och då var klockan 07:00 när vi såg det. Och då sa Kattis att det går flygbussar vid T-centralen. Vi sprang till tunnelbanan och åkte till T-centralen Och vi sprang och sprang. Och så till slut hittade vi bussen till Skavsta. När vi var på bussen så var vi 4 minuter innan bussen åkte. Vilken tur vi hade. Så var våran morgon och när vi var på flygplanet så gick allt bra. När vi åkte tunnelbana till hotellet. Alltså tunnelbanan var jätte litet och runt. Hotellet var jätte litet. Vi hann också vara på ett vax museum och där har dom vaxat kända personer. Så där fotade vi mycket. Efter det fikade vi och jag tog en chocklad muffin och cola. Efter det skulle vi gå kolla lite på affärer. Jag köpte kofta, trosor och leggings på H&M och det var billigare en vad det skulle kosta i Svergie. Plus att vi hittade ett ställe som var Ullarev fast billigare. Ska köpa en halsduk som är tjock till mig imorgon och den kostade 50kr! Billigt va?

London dag 2

Idag gick vi upp tidigt och till frukost åt jag 4 rostade mackor och gott te och äppeljuice. Vi åkte buss till läskiga museet och det hete: London Dungeon och det var kul och ganska läskigt man gick typ in i 15 olika rum. En kunde man åka frittfall och läskig båt resa. Tyvärr har jag ingen bild på det eller bara en bild utanför, Julia vågade inte gå in så mamma och jag gick in själva. Idag shoppade jag puts fil till naglarna, decorationer till naglarna, 2 par skor (Likadana fast olika färger. Röd och blå och kostade 20kr styck. Och en present till Ronja, en hemlis. Julia glömde sin väska i ett provrum så när vi var där och frågade om dom hade sätt väskan och hon som jobbade där sa att hon hade sätt väskan så hon lämnade den i kassan. I väskan hade hon hörlurar, plånbok med 500kr men när vi hämtade väskan var allt kvar förutom pengarna. Och sen på kvällen var vi på en italiensk resturang

London dag 3

Efter frukosten tog vi bussen till drottningens hus. Man fick inte gå in dit. Det var en stor mur och stora spikar över muren. Om det var en flagga som man såg så var drottningen hemma. Efter det åt jag och Julia glass. Och vi tog några bilder på pelikaner och Ekorrar. En ekorre öppnade min hand och skulle kolla om vi hade något gott i handen. Sen gick vi och tog bilder på Big Ben och London Eye. Sen tog vi Tunnelbanan till en marknad och där var det jätte stort, men jag köpte inget där. Till middag åt vi Indiskt. Idag har jag decorerat min mobil och visste ni att det fanns Robot mode?

London dag 4

Idag har jag köpt en nötgrej att mata ekorrar och dom satt i mitt knä. Gud vad dom var sööta! Vi har varit på ett jätte stort varuhus som heter Harrods, vet ej hur stavar. Sen tog vi tunnelbanan till flygplatsen . Och kom hem klockan 12:00 typ somna vid 01:00.


(Det här inlägget tog mer än 2 timmar!)


Förlåt!

Förlåt att jag inte la in ett inlägg på bloggen igår men hade inte tid skulle packa till london och allt var ju på gympa och så. Så ni vet att jag kommer inte att lägga in ett inläg på tisdag. Men om jag ser en dator i london så kan jag kanske lägga in ett inlägg. Och efter london kommer det nog massor bilder jag lovar men jag vet inte om jag kommer ta upp alla på bloggen men vi får se. Jag kommer i alle fall inte lägga in några inlägg ikväll för jag måste packa om och har gympa träning plus läxor så sorrryy. Och att Katta sa att idag kommer vi att veta om villka som kommer att vara med på friståendet i Umeå ! :D (men hoppas katta har rätt!!)  

Idag har vi haft skola det var sådär faktiskt vi hade gympa, sen klassråd, b-språk, Nyhet, långrast som nästa 2 timmar lång. Och idag kom det en tjej som hjälper barn som (vi) att inte börja röka och hon berättade lite om det och så lite frågor var det också. Att barnen i Afrika är dom som odlar nikotinet (vet ej hur man stavar) och när dom bär det hära nikotinet så får dom i det genom huden i till kroppen och dom mår sämre och sämre av det hära gissa hur gammla dom är?? mellan 4-6 år gammla fatta!!!! dom är skit små.. :(


gissa varför det är en speciell dag idag För att lilla Ronja fyller 13 år idag ett stort grattis till Ronja:)


             
                               En gammal bild på ronja men suddig! :D<33 love you

Vill ha!!Nu har jag ändrat mig. vill ha Sony ericsson w995 Röd!!!

Vad tycker ni?

Hemma.

Jag är hemma istället för att gå på agillity det är så kallt och jag vill inte åka dit själv. Juste idag är det Andra avenyn det ska bli spännande. Såg på Ullaved eller hur det stavas på datorn det är så kul att se vad dom köper för skit saker men jag väll ändå åka dit och kolla om man hittar något plus att det är ju väldigt billigt. Idag fick jag min lön från Aftonbldet blev 436 kr inte så mycket men bättre än inget alls. Idag måste jag träna på glosor till imorgon och vi har ju matte prov men jag känner mig säker på det. Orkar inte sätta in bilder men jag satte ju in bilder på Thilda i morse!

Kram <3

Lunch

Det är inte så god mat i skolan så jag har gått hem och ätit lite lunch och kollat på tv. Min lektion börjar 12:15 så det är snart och jag har inge brottom!!


Bilder!!!

Här kommer det blider på Thilda när hon är valp !! cirka 8v-9v

Läxor!!

Idag har det inte varit så kul dag idag vis spelade lite bingo på Svengelska = engelska/Svenska. Alla tror att jag har svårt med Engelska och att det är därför jag jag går på Svengelska. Men så är det inte jag är halv finsk och då är det lite svårare för man blandar ihop olika språk när man pratar ett språk plus att jag hate Spanska !!!! asså gillar landet men inte språket.

Gissa vad jag har gjort ??
Jo, jag har gjort cp läxor 

I vilket ämne?
SO!!

Hur lång tid har du gjort so läxor?
I 2 timmar jag ljuger inte!!!! plus att jag är inte ens klar!!

Ikväll ska jag öva på matte har matteprov på Onsdag plus glosor. Och sen ska jag se på extramatrial på tv3 play om Ensam mamma söker.


Planering Vecka 26.

Måndag: läxor som matte, glosor och So.
Tisdag: Agillity med Thilda, Läxor och Andra avenyn
Onsdag: Tidig gympa och Oskyldigt dömt
Torsdag: Sen gympa, packa till london och gratta Ronja på sin 13 årsdag!!
Fredag: Åka till London, Kommer kanske inte blogga till på måndag.

Planering Vecka 27.

Måndag: Kommer hem från London.
Tisdag: Compa eftermidda (slutar 12:00) ska vara med ronja. Agillity med Thilda och Andra avenyn
Onsdag: Sista (tidig) gympa träningen innan Umeå med redskap. Oskyldigt dömt
Torsdag: Sen gympa träning sista träningen fristående innan Umeå. Pacla till Umeå
Fredag: Åker efter skolan till Umeå.


statistiken!

Det gick jätte bra med besökare i lördags och fredags nu går det som vanligt uselt varför!!? :(. Jag fick jätte mycket komentarer i fredags och lördags men nu går det dåligt igen!:(

Film - Public Enemies

Igår såg jag på en jätte bra film Public Enemies, Den var lite killig men den var ändå bra för snygga johnny deep var med. En väldigt bra ganster film.

Här kommer det bilder på snygga johnny deep!!


081109

 Idag har jag sållt Aftonbladet och det gick inte så jätte bra än vad det brukar göra. Ska kanske göra läxorna nu så jag slipper göra dom i veckan. Ska till Katta när jag har ätit lunch vi ska dansa på dansmatta hoppas jag vinner!!.

Ska ju till London nästa helg och då har jag sparat alla mina pengar så jag kan köpa fina grejer till mig själv kanske en present till Ronja för hon fyller ju 13 år på torsdag man vet aldrig om man hittar något fint till lilla Ronja. Har inget mer att berätta, men jag har ju gympa idag och hoppas vi kommer att ha fristående det ska bli kul. Katta säger att hon måste vara med och att hon ska visa allt vad hon kan idag på friståndet!.

Glöm inte att det är farsdag idag så ni inte glömmer! :D 

Kram <3

Katta

Nu är jag hemma hos katta och vi kollar på ett pogram och samtidigt väntar vi på knäcken som jag och katta har gjort det blev ungefär 50 st eller något sånt hahah. Idag hade vi ju fristående träning och det gick faktiskt väldigt bra. Jag hoppas att jag kommer att vara med på friståendet. Hon sa aldrig om man kom me eller något men vi får hoppas på det bästa. Katta ligger och myser på golvet och kollar på tv. Juste Mathilda ska komma snart till katta så kan vi göra något kul tillsammans. Ikväll ska vi se på en film.Men aa har inget mer att berätta om idag då hejdå.

Kram <3

Är spänd!!!!

Jag är skit spänd för imorgon ska ju se om jag kommer med på friståendet... Har en klup i magen och den är jobbig. Har ju en extra träning imorgon och det ska vara i 4 timmar bara fristående spännande. Jag ska ju upp klockan 08:30, träningen börjar 10:00. Hoppas jag kommer att vara med!!!!!!

Stockholms mässan

Idag har vi varit i skolan och slutade 13:55 ganska tidigt. Och jag har varit på stockholms mässan och det var ganska kul där. Man fick prova på saker och vann och köpa saker. Jag har vann en vatten flaska och sen har jag köpt French manicure penna, Det är som en vanlig penna fast nagelack och så målar du på naglarna och det är lättare en en pensel så det blir en rakar strek samtidigt fick jag med ett överlack till som man ska ha över den här French monicure pennan så det vlir fint. Mamma köpte en reebok tröja till mig och jag hittade ingen bild på nätet så aa.. den är svart med ett reebok märk på sidan. Det var väll inte mer än det jag fick men vi fick lite hudkräm. Juste en grej man fick stoppa in sitt huvud i en grej och där var det blåt ljus och så skulle man se i en spegel och då såg man hur mycket fett man hade i ansiktet jag hade lite på näsan heehe hon sa att jag hade ganska rent ansikte. Och en till grej fick vi prova det var att man kude ligga på en vatten säng och så fick man massage av vattnet. Det var varmt vatten för det kände man ju efter när man gick upp från sängen att man var varm på ryggen. Så fanns det ett dans rum så man kunde dansa på dansmattor och man kunde köra typ 15 st i taget och så var det en stor skräm så alla såg samtidigt och man blev helt svättig efter det. Så nu är jag hemma och ska måla min naglar. Imorgon ska vi se om jag kommer med på friståendet till på tävlingen i umeå. Snälla och ge mig en tur ni :D.

Här kommer det lite bilder så inte bloggen blir för tråkig.Här har jag ritat lite olika figurer i matte boken.Här är jesicca, Linnea, Hanna, Mickan, Saga :)En ros som jesicca, Linnea, Jenny, Saga, Klara har gjort.Här är alla figurerna som jesicca, Linnea, Hanna, Mickan, Saga har gjort.Lilla Hanna är en ängel.Jag på Stockholms mässan.Jag på Stockholms mässan.

Kolla!!!Kolla vem som är med på Frozza.se ?? :D

Var är Kenza?

           

FAN!!

Fy fan vad dålig statistikt jag har!!!. Det går så himmlans dåligt! :(

Torsdag

Idag har vi kollat på film igen som vi gjorde igår. Sen har vi haft prov på Kemi och jag svarade på alla frågor känner mig nöjd :). Vi fick en lapp med oss hem från skolan att vi ska ta vaccin mot svin influensan. Och jag som inte vill ta vaccin mot svin influensan för man kan få frosa och feber efter att man haar tagit sprutan. Mamma säger att jag måste ta sprutan. På gympan idag har jag hjort illa min arm fast man kan säga att jag har stukat armen assså jag kan röra den men inte så jätte mycket.

Snart har jag träning somm jag hade igår. Men vi har fristående så då hoppas jag att det går för min arm. Och på lördag har vi en extra träning med fristående och det är så vi får se om jag kommer att göra fristående på tävlingen i umeå. Vi kommer att åka flyg upp till umeå och där kommer vi att vara hela helgen. Och vi ska åka om 15 dagar längtar. Kommer inte att träna med Mathilda idag för hon ska tävla i usm och då kommer hon inte träna med oss, Så då är det katta jag som ska träna.

Jag tappar besökare och det går inte så bra. Kan ni hjälpa mig hur jag gör en bättre blogg?
Det går sämre och sämre för mig och min blogg Varör?? berätta varför´?
Onsdag!

Idag har vi kollat på lite film i skolan och vi har haft musik och där kollade vi på film också. Så den här skol dagen gick bra och det gick snabbt.

Har varit ute med hunden Thilda samtidigt träffade jag Sandra på vägn hem. Äter lite mackor innan träningen och lyssnar på Nrj nu så jag blir litte taggad till träningen. Har ju gympa klockan 16:30 så jag måste nog gå snabbt så det blir ett snabbt inlägg. Vi får hoppas att jag kommer att lägga in lite bilder ikväll men jag har ju prov imorgon och en annan läxa så vi får se om jag hinner plus att det är ett pogram som jag måste se Oskyldigt dömt.

Emelie skickade ett medlenade till mobilen: du får inte smsa mig till söndag ska till malta?? Och hon har inte sakt något. Helt plötsligt ska hon åka till Malta ??? Halllåå  måste gå till träningen nu.

Kram <3

Städat!!

Nu så är jag helt klart har städat mitt rum också känner mig nöjd. Lilla Thilda har tagit min säng. Har tre läxor på Fredag och på Torsdag suck". Det kanske inte blir något inlägg ikväll för jag har gympa och sen ska jag göra mina läxor.

Tisdag

Det blev en väldigt väldigt tidig midda idag och det blev hamburagare med mycket tomat. Översatte precis lite ord på datorn, och lärde mig lite kemi innan jag översatte orden. Har två prov på Torsdag So och Kemi, Tråkigaste ämnena också. Idag hållde jag och min klasskompis Julia stretsning efter styrka på gympan med 8:orna. Det gick ganska bra än vad jag trodde, Fast dom pratde ganska mycket så vi hann inte med så mycket än vad vi planerade innan gympan i skolan.

Idag blir det ingen agillity. För att sandra tycker det blir för stressigt och pappa kan inte hämta mig efter och jag vill inte gå själv i skogen till busshållplatsen så det blir ingen agillity för Thilda idag. Men jag hoppas att det blir det nästa Tisadag. glöm inte att andra avenyn är idag!! på kanal 1 och klockan 21:00.. :)


                                                                                                      bild från google.
En gammal bild på Andra avenyn gänget.. I Love Andra avenyn :D

Ronja och jag

Idag var det ju första skoldagen från höstlovet. Det var ganska tråkigt idag men det är det ju alltid när det är skola. Första lektionen hade vi på morgonen och det var Bild vi skulle skära ut något asså fattar inte vad det heter som vi håller på med. Idag fick vi tillbaka våra prov och första pappret fick jag 40/40 andra pappret fick jag 48/51 och det tyckte jag fick bra på gissa vilket emne det var !! det var so.

Ronja har varit hos mig efter skolan, Hon hjälpte mig med bloggen och lite sånna liknade saker. Och en till grej har hon hjälpt mig med photoshop. så då har hon hjälpt mig, Så jag kan göra bra header eller hur det stavas "bakrunds bild" jag vet ej vad det stavas hehe. men nu kanske jag kan hjälpa några med sin blogg. Om hon/han vill ha hjälp. men ronja är mycket bättre än vad jag är. Jag är ju en nybörjare!! :D

Nu har jag inget att göra så jag kanske ska göra någora läxor så jag slipper göra dom senare i veckan. Det finns inget på Tv idag.. så jag ska nog kolla på wallander film. Undra vad det blir för mat? :)

Det kanske blir flera inlägg ikävll men vi får se annars läser jag några bloggar.

Tyvärr så blev det inga bilder idag. :(


Snabbt inlägg

Nu äter jag frukost framför Tv. Snart ska jag till skolan suck´


Gymnastiken!!

Nu har jag komit hem från Gympan och den här gången gick det bra på allt. Har inte så mycket att berätat direkt men ska äta midda snart och jag kommer att visa några bilder på mig mathilda, katta och jag när vi går ner i spagat... ska se på sissta pogramet av Ensam mamma söker.. det ska bli spännande.. Snälla någon!! kan någon hjälpa mig så jag får flera besökare!!! Tips?


                           Vill köpa!!

                        


Grattis!!

Idag har jag som vanligt sållt Aftonbladet på lördagar och söndagar som jag alltid gör för att få lite pengar och shoppa snygga kläder eller spara till något snyggt. Det gick sådär idag med tidningarna för två st är ju bortresta och då går det lite sämre och så.. Om ni är också sugen på att sälja Aftonbladet så kan ni väll ge en komentar så kan jag hjälpa er eller något liknade juste man måste vara 13 år. Och man får ju aldrig sovmorgon då men så tur att vi har haft höstlov så jag har fått sova lite.

Nu så äter jag en Belgisk Chocklad tårta som pappa har köpt från Gunarsons. Det är väldigt god,  Vet ni varför han har köpt en Belgisk Chocklad tårta för idag är det den 1 NOVEMBER och vem är det som fyller år då...  jo det är ju min lilla sööta hund THILDA... Ett stort grattis till min lilla hund THILDA HURRA HURRA!! :D

Och nu sååå... eller snart så börjar min gympa klockan 16:00 och vi har stora hallen idag. Hoppas det går bra för mig så jag vågar göra flexis flexis igen..

Vi kommera att ha ett matte prov snart jag vet inte när för det ska kanske vara nu på Tisdag eller så är det nästa Tisadag eller assåå vet ej!?!?!? Så jag och pappa har gått igenom lite med matten men är fortfarande lite osäker det måste gå bra på matte provet annars kommer jag inte bli glad. Jag hoppas att jag kommer att lägg in ett inlägg lite senare.. Alla som har mycket besökare och kanske har till och med mycket komentarer på sin blogg kan någon ge bra tips  så man får flera besökare ocg flera komentarer?? snälla behöver hjälp med bloggen..

                                                     GRATTIS THILDA PÅ 1 ÅRS DAGEN!!!

                                                 

                                                            Thilda 7 veckor !

                                               

                                                            Thilda 7 veckor!!

                                             

                                                            Thilda 5 veckor!!

                                              

                                                             Thilda 7 veckor!!

                          

                                                        Thilda 8 månder!!

                           

                                                             Thilda 9 månader!!

                             

                                                 Thilda vaktar. 10 månader!!

                             

                                           Thilda har blivit en Indisk hund. 11 månader!!

                             

                                                            Thilda 11 månader!!


RSS 2.0