20100313

Heej alla bloggläsare, förlåt att jag inte bloggade igår. Jag mådde inte så jätte bra igår och inte idag heller. Men igår så var jag, Sandra, Ronja, Magda och Sara på vildmarksmässan och vi red på tjura, klättrade, klättrade backlättring, sen gjorde vi massor och mera. Och jag tog ganska mycket bilder från mässan.
Idag så har jag varit hemma från träningen jag har fortfarande mått dåligt. Men har varit på stan lite och gick runt och kollade. Snart är det väll Melodifestivalen men vet inte riktigt om vi ska kolla på den. hehe :)
BILDER KOMMER SENARE!!

Torsdag. :)

Hej bloggen, Nu verkar det som att jag är på g att börja blogga igen `nöjd`. Idag har det hänt mycket tycker jag. Vi hade gympa idag med våran klass och vi lekte en lek som jag ej kommer ihåg och vi hade hela gympa salen trappen båda killarnas och tjejernas omklädningrum och dans salen. Men när vårat "lag" skulle gå till vårat omklädningsrum så var det en tjej som duschade helt naken i tjejernas omklädningsrum och alla såg det till och med killarna, tycker det är lite synd om henne. Men nu sitter jag här och planerar med sandra och ronja om att gå till vildmarks mässan i stockholms mässan. men jag måste fråga sara om det är okej? Men sara om du ser detta kan du smsa mej om det är okej???


Här är en bild på min kusin som är på en fest hos en kompis gissa vem som sitter brevid honom?
Han so mhar en stjärna på sig är min kusin, och gissa ve msom är tjejen som sitter brevid honom längst ut? :)

MobilBloggar.

Hej alla läsare. Nu Bloggar jag igen haha. Det är nog för att min design var helt konstig, eller den var ful och jag orkade inte ändra men det har jag gjort nu. Min Blogg är bättre nu än förut. Och Ronja tack för att du har hjälpt mig och ändra text. Och jag hoppas att min Blogg blir lite kändare. Idag har det varit sådär i skolan. Men på träningen gick det toppen. Jag gjorde allt bra också och bättre haha. För idag var det att dom skulle kolla Vad man klarade av och sånt är nöjd. :) synd att katta missade det. Imorgon har vi dans det är fett tråkigt. Asså dans är kul men inte hennes dans det är roligare med fristående för det är ju mer gymnastik. Hehe. Aja ska läsa nu xD puss <3333

Idag!

Tjenare alla blogg läsare. Nu sitetr jag framför datorn och pratar med sara från skype. Idag har jag varit i skolan och vi har badat med våran klass det var ganska kul. Och sen har jag väll övat på matten vi ska ha prov nästa vecka. Jag har varit hos min granne och jag fick ta hand om en liten bebis :) <33

Är det någon som vet hur man ändrat texten på inlägget? :) <3


Sara och jag.

Heej alla läsare. Jag tror att den här bloggen kommer jag nog bara blogga ibland när jag har typ väldigt tråkigt, Men jag lovar också att jag ska göra om min design för den är helt cp. Idag så blir det att jag ska städa mitt rum träna och kolla på wallander ikväll. Men igår så var jag med Sara i fjärilshuset och vi fotade mycket, Sen åkte vi pulka och efter det så gick vi typ hem till odenplan men vi gick över isen och det var så kallt så men det var roligt.
Här är lilla Sara bilden är ifrån igår.  :)<3333

RSS 2.0