Landet

Hejsan nu sitter jag och solar fast det är väldigt mycket moln. Nu har jag varit på landet sen tisdags och det har varit bra väder här. Ikväll så ska vi kolla på ett ner brunnet hus och det ska bli kul för vi gick och kollade på det på dan och då hittade vi öl som var oöppnade haha. På måndag ska jag åka på konfa läger med Ronja i 3 veckor så jag måste köpa shiit mycket godis med Mih annars kommer jag inte överleva xD jag vet inte om jag ska ta med min mobil ut till ön men då kanske det blir att jag tar med mig en annan mobil med ett annat nummer. Aja ska gå och bada nu hejdåå :)

Söndag

Heej, nu har jag typ precis vaknat och ätit frukost. Ska dra väg och jobba snart också. Ska lägga ut bilder på det jag fick när jag fyllde år men inte just nu då blir det ikväll. På tisdag ska jag åka till landet med kusinen och hoppas det blir bra väder. Shiit asså nu när man har sommarlov så vet man inte vad det är för dag, jag trodde det var måndag idag haha.


En bild på mig :P


Midsommarafton

Heej, nu sitter jag på balkongen och fryser ihjäl. Asså har inget att skriva men jag hade en bra midsommar. Här kommer det lite bilder från midsommar för att jag har inte tagit upp några bilder på bloggen på ett tag.












Till Ivar

Du får INTE läsa min blogg!!!!!!!

fyller år

HEeejsan idag fyller jag 15 år YEEAH!! :)

Nu sitter jag i sängen och fixar min nya dator som jag har fått det är 13 tum väger lite och har fett sköna tangentbord :D
Thilda ligger brevid mig fast hon sover. Jag har fått pengar, Dator, Rayban glassögon, Parfym, present kort på H&M :)

Fyller år imorgon

Heejsan, har inte skrivit på ett tag men jag har inte orkat känner att det är inte så kul att skriva ibland för det känns som man skriver till en vägg som inte skriver tillbaka. Idag har jag varit med Sandrat och shoppat men jag shoppade inget var nära på att köpa två saker men det blev inget. Vi åt på Pizza hut i t-centralen och det var skit gott.
hatar sverige väder det ska vara sol och regn och åska fan kan bestämma vad det va för väder, blir irriterad xD

IMORGON FYLLER JAG ÅR!!! :D

 the Wave bilder.. asså hur kan man aldrig bli bra på bild :O




Ronja




Heej, idag ska jag träffa min underbara Ronja. Hon kommer strax och vi ska snacka om grejer som har hänt sen så åker vi in till stan för att Ronja ska köpa biljett till The wave och sedan tror jag att vi kommer gå runt i stan och kolla på käder kanske? men ska sova hon ROnjisi idag :)

Bilder

Heejsan, Bilderna kommer idag.
har varit med MAthilda, Jessica och HAnna och vi har shoppat mycket idag i t-centralen. Vi har har köpt the wave biljetter idag som är på lördag. Imorgon ska vi grilla, sola och bada nästan vi hellas.

bilder på shopping och gympa.

Thilda biter på sin leksak


Thilda ser något


Thilda ska fånga bollen


Kusinen Tar studenten. Grattis :D


Jag står på händerna på Fredriks student


-:-


Sista träningen innan tävlingen


Sista träningen innan tävlingen



Sista träningen innan tävlingen



Sista träningen innan tävlingen



Sista träningen innan tävlingen



Sista träningen innan tävlingen



Sista träningen innan tävlingen



Sista träningen innan tävlingen



Sista träningen innan tävlingen


Thilda är trött eller bits hon?


Thilda har hittat ett gömställe


De jag har shoppat den här helgen.











Film

Heejsan, har inte skrivit på ett tag för att jag har varit hos hanna hela helgen och vi har badat och solat mycket. Idag kom jag hem från HAnna och såklart att jag har jobbat idag. När jag kom hem har jag sen till nu har jag sätt på 3 och en halv film och ska se min 4 med mamma snart och det ska bli stora jönssonligan tror jag. Just nu snackar jag med Mathilda om inget. NU är det någoj som busringer igen, ngn som busringde mig i lördags.

AJa lovar att lägga upp bilder imorgon kväll bye :)

Soft

Hej idag har det varit klassens dag och vi åkte ut till Tyresö typ och badade och hade med oss picknick. Har varit med Mathilda idag och vi har varit i ringen och shoppat. Jag köpte lös naglar, mascara, bh, leppglans, ögonfransar och cocos body butter. Har spelat black ops och det var skit kul och roligt. Sedan har jag fixat mina naglar och det är svårt att skriva, så om det är något stav fel så vet ni att det är mina naglar. Gick till skrapan med pappa och pappa köpte till mig spring byxor, jogging skor, jogging strumpor, jogging t-shirt. Tack pappa!! Aja ska gå och lägga mig nu imorgon är det skolavsluting och ska sova hos Hanna till på söndag med Jessika :) hejdå

Snabbt inlägg

Hejsan, det var länge sen jag bloggade men har inte orkat vara inne, men mobil bloggar just nu och har ätit min middag nyss. I helgen sp tävlade vi i Örebro i rm 3 och vi kom 17/30 det tycker jag är en bra plats att komma på. I Örebro så åt vi på thai resturang på lördag och körde mycket maffia. Sedan kom vi hem på söndag kväll typ och då fick jag städa mitt rum. På måndag så jobbade jag sedan kom jag inte ihåg vad jag gjorde. I tisdags så var det skola och vi började halv 9 och slutade 10 haha Random tid?? Efter vi slutade gick vi till Hanna och spelade kort och ***** * ******. Sedan åkte vi till stallet och kollade till klaras häst som hon ska ha i sommar "hyra" och tittade till honom för att det var något fel på hans öga men nu såg det bra ut när vi kom dit och så klappade vi hästarna och solade lite för det var så varmt. Idag så var jag med Mathilda och vi spelade black ops och vi är typ beroende av det nu hihi, sedan åkte vi till götgats backen och Mathilda köpte ett par skor på Belle, ett par örhängen på silver och jag köpte två par tröjor, tre örhängen och två ringar på Gina tricot. Bilder kommer sen för att jag kan inte lägg in bilder på mobilen. Puss och hej!!

Örebro

Heej, nu sitter jag hemma och packar till Örebro ska till örebro idag liter senare och vi ska tävla skit kul. Vi ska åka tåg rån centralen till örebro och ska bo på hotell, bilder kommer sen på hotellet om det är ett fint hotell. Jag ska vara med i fristående som jag vet och det ska bli kul. Min resväska är fulllt med tävling grejer, dräkter, overoll, leggings med fot, skor till fristående och andra saker :)

sry att jag inte har skrivit på ett tag men har värkligen inte haft någon lust att skriva något. Men nu ska jag spela black ops innan jag åker. ;)
en gammal gymmnastik bild när vi var på ett läger med gympan :)

RSS 2.0