Påsk

Heej, Känns som det var ett år sen jag skrev på bloggen, men hoppas det inte känns det för er. Nu har ju skolan börjat igen efter påsken och det har varit en rolig påsk som man kommer att komma ihåg för påsken kändes som ett sommarlov. På påsken har jag varit i Findland och där snöade det medans ni i Sverige hade det chill i solen. Sedan har jag varit med kompisar och m.m "hemligt". AJa nästa fest blir nog top notch om jag har lust men det har jag nog ;)

Hoppas ni har haft en bra påsk!

The Wave bilder..Träning

Snart ska jag gå till min träning och träna, sedan ska jag plugga på matte till imorgon ;)

Hinner inte skriva mer för jag måste gå nu ;)


FUCK

Jag skrev ett inlägg nyss men det gick bort för det hände något med min dator BAAjS"!!  Aja då får jag väll börja om igen idag har jag varit i skolan som en vanlig flicka gör på en vardag och vi har haft redovsiining idag och det gick väll bra om man säger så sedan har vi byggt lite och det ska bli högtalare vet intehur men på något sätt så ska det bli en högtalare och jag är med Hanna såklart!

Idag så gick jag med Hanna hemåt och då kom det fram en kille som jag inte vet vem det är?? och han tydligen ville han ha mitt nummer så vi kunde smsa och prata!? men jag gav inte nummret för han var ful och konstig fast han var i min ålder som tur. ;)

En bild från dagens lektion.

Hanna och jag ;)


bigbrother.

Heej, Yeees!! Patrik åkte ut igår på Bigbrother typ överlycklig! ;), Han var ju skit taskig och har inget liv. Jaja, dagarna börjar närma sig till Findland ;), Kul kul på söndag ska jag dra till Findland och träffa mina släktningar. Och då kommer jag ta med mig systemkamera och fota mycket !

Igår fick jag mycket mer läsare än vad jag hade för några dagar sen så nu blir det mer press på en själv att skriva om något nytt.


Patrik åkte ut igår från bigborther! ;)
Plus att han är ful som fan.. ^^Min och Ronjas fika för nån vecka sen ;)

Söndag

Tjenare !! idag har jag varit med Mathilda igen och vi har gått runt igen i söder och kollat på i affärer. Har shoppat igen som jag typ alltid gör och det är inte bra "bilder kommer sen". Och har haft träning idag och det gick bra som sakt. Nu håller jag på att plugga till lite saker.Inte så bra bild men det är några saker som jag har shoppat ;)
ps dom till längst uppe till höger det är ett par leggings ;)Shoppat lite grejor ;)

Panik

Asså photoshop funkar inte som jag har laddat ner, har någon nån bra sida där man kan ladda ner photoshop. Har varit med Mathilda idag ;) och vi har varit typ över hela söder för att shoppa och leta efter ett par jeansshorts som är slut överallt utom ett ställe yyes ;) Här kommer lite bilder.. ;)

Bilder.. ;=)

Mathilda

Tja tja bloggen idag eller snart ska jag träffa Mathilda och det var jätte länge sen vi träffades så det ska bli kul, vi ska hänga lite vid ringen och shoppa lite och umgås. ikväll ska jag fixa min blogg för jag har inte så mycket att göra ikväll så det ska bli och så ska jag fixa flera läsare ;)

Igår så var jag hos tandläkaren och jag hade inga hål YEES! sen träffade jag Ronjiiis ;) och vi snackade och kollade på en jätte gammal skrek film xD

En vecka kvar till The wave ;)

Tjenare!!

Idag har jag inte gjort så mycket men vi har varit i en moske med klassen och det var intressaant och vi tjejer fick ha en kappa som fanns i olika färger och fick lära oss mycket sedan har jag tränat och det gick väll bra. Har pluggat också har prov i morgon som sakt. Vet att min blogg är helt tråkigt men imorgon ska jag till tandläkarn och kolla om jag har hål i tänderna sedan tänkte jag fixa min blogg och allt, lägg ut lite mer bilder hoppas ni står ut och förstår att det är skit tråkigt att läsa min blogg just nu men inte imorgon ;)

;)

Jag vet säg inte det eller tänk inte det, jag har ingen header men ska fixa en på fredag eller i helgen hinner inte idag eller imorgon har sååååå mycket läxor och det är för jobbigt för jag kommer inte klara provet!! kommer döö..

Aja.. ska fixa min header sen och göra så allt blir skit snyggt på min blogg och ska fixa så mina läsare kommer tillbaka jag tappade bort alla mina läsar suck ;/ och nu måste man börja om från början. ;)

Länge sen..

Tja tja Bloggen..

Jag har börjat funderat att jag ska börja blogga igen men då vill jag göra om mycket på min blogg som exempel headern den har jag tröttnat på men den är snygg men ska göra stora ändringar på min blogg så vi får se hur det kommer att gå, det var ett tag sen jag skrev men man kan alltid börja igen och hoppas många hittar till min blogg. Det kommer komma mer sen roliga grejer men måste fixa bloggen innan jag kan börja blogga igen. ;)

Elise

RSS 2.0