Glad Halloween!!!



                                             GLAD HALLOWEEN TILL ER ALLA !!!      Bild från google


Bilderna..

Nu kommer nästan alla bilder som jag tog. Som jag lovade lägg ut så här får ni bilderna som jag tog under den timmen som vi hade tillsammans. Men gå in på http://sandrajonassonss.blogg.se/ hon har ju en system kamera så hon tog bättre bilder på oss. Här kommer bilderna.



Valeria och Ronja <33



Ronja och Cornelia <33



Cornelia, Linn, Jag, Sandra, Valeria och lilla Ronja <33



Vi igen <33



Vi igen <33



Vi igen <33



Vi igen... utom linn :( <33



vi igen... utom linn hopp hopp :D



Vi igen... utom linn hopp hopp igen :D



Sööta linn :D<33



Valeria och Cornelia.. hopp hopp :)<3



Linn och Ronja <33

Gammla gänget!

Nu har jag träffat Linn, Cornelia, Valeria, Ronja och Sandra. Vi gick runt lite vid skanstull och snacka och tog lite bilder såklart!!. Vi träffades klockan 13:00 vid donken och där var vi en liten stund. Samtidigt berättade Linn om hur hon fick ett jätte stort märke av att Cornelia hade kastat en pinne som kom på Linn. Sen tog vi ganska mycket bildet. Fast det var sandra som tog alla snygga bilder för hon har ju en ass bra system kamera.

Nu är jag på väg till en halloween grej på hundungdom grej. Det skulle typ vara godis krig eller vad dom snackade om som skulle vara. Så nu ska jag äta lite lunch och gå till bussen vid slussen. Som går om 30 min. Kommer jag att hinna??

Jag lägger in bilder ikväll som vi tog idag, För jag kommer annars inte hinna till bussen. Aja hejdå ska äta en sen lunch nu. Lovar att lägg in bilderna som vi tog idag. 

Kram <3 

Skogskyrkogården!

Nu har jag precis varit vid skogskyrogården och gav ett ljus och en ros vid minneslunden till mormor rita. Jag, mamma och lilla Thilda åkte komenallt in till minnesluden. Tur så var det inte så många där. Här får ni lite bilder från minneslunden till min mormor rita !!


Bilder...

Här kommer det bilder på mina nybakade bullar dom var faktiskt goda :)







ser dom goda ut? :)

Vilken ska jag köpa? (:


Mys dag.

Idag vaknade jag ganska tidigt, Jag tror att jag vaknade av att någon tappade något på golvet eller något sånt. Så i morse såg jag på en svensk film som heter Vinterviken och den var ganska bra för att vara en svensk film. Har kollat på Sf kanalen hela höstlovet och där går det bara svenska filmer.. :D

Mamma gjorde degen till kanelbullarna i morse, Så när jag vaknade så fick jag baka lite det var ganska kul. Men bullarna är i ungnen nu så hoppas dom inte blir brända.

Juste vi har varit i djuraffären nys och där kollade vi på ett halsband till Thilda och några ben till henne. Hon fyller ju 1 år på Söndag då blir hon en vuxen liten hund. Så får hon lite presenter...

Kommer mera inlägg lite senare om jag har tråkigt (: <3

kram <3

gympa träning.

Jag kom precis hem från min gympa träning "fristående" vi lärde oss slutet så nu kan jag hela fristående känner mig ganska nöjd.

Så nu vet så kanske ni har sätt att jag har en annan design nu... Ronjas kusin Sara har gjort designen och jag tycker hon gjorde det bra.. men det komemr att bli en snyggare design när jag får bättre bilder till bloggen. För jag ska köpa en system kamera efter jul och då kommer det mkt finare bilder. Så ni vet det är bara att vänta.

Jag har ju bloggat förut i sommars men sen efter det har jag inte orkat när man inte har en bra design då är det inte lika kul att blogga tycker jag...

Kram <3


29/10

Idag har jag inte gjort något speciellt kul. jag hålelr på att göra en ny desgin men det går ej bra vet ej varför?? aja... har kollat på änglarmark eller vad den nu hetter och livvakter det var inte så bra filmer men bättre än att stirra in i vägen.. har träning ikväll som vanlig det ät ju fristående hoppas det går bra. ska ju tävla i umeå i november och det är ju snart... kanske kommer in ett inlägg ikväll. är det något tv pogram idag? :)

Kram <3

RSS 2.0