Nyår!!

Idag har jag sovit hos min kusin och vi fick gå upp tidigt idag för vi skulle lämna hennes hund hos hennes mormor. Och sen efter det så åkte vi hitt igen asså hem till min kusin. Och Hon behövde städa och då hjälpte jag till och sen blev det lunch och det blev curry vet inte hur det stavas hehe. Sen har vi spelat lite spel tillsammans. Och snart kommer det flera folck hitt. Ska byta om snart till min nyårs outfit. Det kommer mera bilder sen imogron som jag ska fota ikväll. Hoppas att ni kommer ha en trevlig nyår. Och hoppas att det kanske kan bli ett bättre år 2010. Min kusin vill att jag ska komma till henne och hjälpa henne att fixa sig.

Igår så hände det inget speciellt på kvällen. Vi spelade lite kort och spelade lite spel på datorn. Sen pratade vi en del grejer som har hänt typ.

Mini fråga!

Vad ska ni ha på er på nyår? :)

Här får ni en liten bild också så inlägget inte blir alls för tråkig :)

Hoppas ni har det en riktigt bra nyår! :)                           (Från google)


Dålig uppdatering!

Hej alla läsare, Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Jag hann inte med det igår. Men igår så shoppade jag med Sara, Ronja och Mathilda, Vi shoppade en del grejer tillsammans. Sen blev vi hungriga så då åt vi på Pizza hut och det blev lite dyrt där. När vi var på Bikbok så träffade vi Cornelia och Mollie, Det var lite roligt att träffa dom för man hade inte träffat på ett tag. Sen behövade Mathilad gå hem i tid. Så då var det jag och Ronja och Sara så då kollade vi på 2012. Och den var rätt bra för min del.

Idag: Ska jag träffa min kusin Emelie och jag kanske ska sova över där. Så jag kanske ska träffa Linn innan jag ska träffa Emelie om Linn svarar. Jag vet inte riktigt änn vad vi ska göra hos Emelie. Men igår så hittade jag ett par mjukis byxor och dom ska jag kanske köpa idag. Jag kanske kommer att uppdatera ikväll.

Här är en bild på dom tre sakerna jag shoppade igår med Ronja, Sara och Mathilda.


1. Ett linne 99:- Veramoda
2. Hårgrej  20:- H&M
4. Jeans    250:- Veramoda


20091228

Nu har jag precis kommit hem från att varit ute med min hund Thilda på en lång promenad. Idag har Jag varit med mamma och shoppat lite kläder och grejer i sickla. Och vi åt lunch där med och jag tog makaroner med köttfärsås, Och det var gott tycker jag. Ikväll ska jag gå och kolla på Avatar och det ska bli kul den är ju i 3D.

Här är ett collage som jag har gjort. Av dom sakerna jag har köpt ;D


20091227

Nu är jag i bilen och är på väg att åka hem. Det är så skönt att komma hem och vara hemma. Vi har packat och städat stugan innan vi gick till bilen. Nu har jag det så tråkigt här.. Så jag ska kolla andras bloggar och kanske kolla på någon film. Jag kommer nog har väldigt lång tråkigt i bilen, Och hoppas att tiden går fort idag :)


Här är det ett collage på mig och Thilda som jag har fotat med min nya
systemkamera när vi var i vemdalen.

20091226

Nu håller jag på med att packa tills imorgon. Vi ska ju åka hem från Vemdalen.
Idag har jag inte ålt så mycket skidor för det har varit så blåsigt och snögit och dimmigt, Så tyvärr så var det så dåligt väder för att åka skidor. Så jag har kollat på tv, Läst om min systemkamera, Packat.
Bra pogram idag!
17:25 Mr Bean : 5
18:25 Harry potter : 5
19:00 Guds tre flickor : 1
19:19 Ensam hemma 3 :4+
20:00 Robinson Caribien : 4

Här är lite bilder på ett ljus, Blev inte så bra bilder hehe ;/
Ett fo20091225

Nu har jag precis kommit hem från skidbacken. Idag var det väldigt väldigt dimmigt så man kunde inte åka så jätte mycket. Eller det var dimmigt uppe vid toppen. Så man fick åka alla backar som var jätte långt nere och så det inte blev några svarta idag. Har varit på privat skidskola och hon har hjälpt mig med min teknik. Så nu åker jag lite bättre och snyggare än förut.

Igår så var det julafton och jag har redan lagt ut bilder vad jag fick men jag glömde min kamera väska och mina 3 objektiv som jag fick. Men kunde bara lägga ut två av dom ;/. och fick ett 16 gb minneskort till systemkameran och fick en klänning som är gjord av siden.

Har fått två till saker men jag måste lämna tillbaka dom. Det var en necessär och en tröja :/


Två objektiv igentligen 3 men kunde fota två.


En kamera väska fick jag också den är stor men får typ inte plats med något.


En siden kläning fick jag också :D

Vad fick ni i julklapp då :D?

Julklappar. :D

Nu har vi öppnat alla julklappar. Och vi har ätit på julbord det var gott och mumsigt. :D
Fast jag har ju inte öppnat alla julklappar än av mina kusiner. Men jag Har fått också kläder men jag orkar inte lägga in bilderna nu men jag gör det sen. Vill ni veta vad jag har fått i julklapp :D?


Nu har jag fått en systemkamera :D med 3 stativ, väska och massor av små saker :D


Och 500 kr blev det också :Den parfym som jag fick av mamma . Den luktar så gott :D


örhängen fick jag också :D


Och knä strumpor:D


Lite skrivböcker fick jag också :D


Det är alltid bra att ha en recept bok som kladdkakor


En pyamas till mig :)


Och ett par koss fick jag av pappa ;)

Mera bilder kommer imorgon som jag har fotat idag, För min dator är trög nu :)

GOD JUL :D

Nu är det Jul, Och jag önskar er en bra jul :D
Kan inte skriva något mer jag ska åka lite skidor och sen blir det nog lite Kalle Anka och sen ska vi på julmidda och efter det ska vi öppna julklappar. :)


Kanske inte världens juligaste bild men jag hinner inte fixa den snyggare :/


Yes!

Nu har jag fått mycket komentarer som jag aldrig fått förut. Jag vet hur man får mkt komentarer. Är lite glad nu. Och nu kommer jag att fortsätta att blogga :D


Är riktigt glad för min blogg skull hehe :D

20091223

Nu har jag typ börjat blogga igen^^. Jag  vet inte varför jag inte har orkat blogga men det bara blev så men nu ska jag börja.
Så ni vet är jag ju inte i Stockholm jag är ju i Vemdalen och här är det -20 grader och väldigt mycket snö. Idag har jag åkt mycket skidor och har precis börjat åka bra. Imorgon blir det nog Svarta backar.
Imorgon är det julafton och jag hoppas att jag får en systemkamera så det blir lite bilder på min blogg så det inte blir så tråkigt. Men man vet ju aldrig om det blir en systemkamera eller inte!!.


Nu är det 1 dagar kvar till julafton.                                       (Från google)

Förlåt!

jag lovar att jag ska föbättra mig. Men jag måste ta en pause och det är inte kul att ha en blogg som man inte kan lägga in bildet. :(


Sandra & Ronja

Har haft skola idag och det varsådär vi hade datasalen 2 gånger idag :). Jag var med Sandra och Ronja idag efter skolan dom skulle med mig när jag skulle köpa juklapp till Emelie men hade inte råd med den hade asså typ en tia som jag inte hade med mig så jag la undan den. Jag säger inte vad det är för tänk om hon läder min blogg och då ser hon vad det är men det är bara jag, Sandra och Ronja so vet, efter det så var vi på donkenjag och Ronja köpte en varsin milkcake vanilj och Sandra en glass med choklad sås. Och vi satt och prata på donken i 1 tim om allt möjligt.

Nu har jag inte gjort något speciellt har precis ätit lite midda. Och nu skirver jag in ett inlägg.

Igentligen ska jag ha en ny design på min blogg fast Ronja försöker sätta in den och det går men det som är problemet är att en grej ska blinka men den gör inte det när man sätter in den vi får se. Jag sa till Ronja att hon skulle fixa det idag men jag vet inte om hon kommer att göra det idag eller vi får se.


Lite snöflingor                                                         (Från google)

SKola

Idag var det skola och vi hade lite so och vi fick tillbaka provet, Asså det gick dåligt för hela klassen!!
Therese sa att vi kunde gå till donken och köpa milkchake, Therese har ju Donken skolkort och då om man köper en milkchake så får man en gratis, Och då fick jag en gratis Therese tog choklad och jag tog vanilj. Sen när vi kom tillbaka till skolan så vill ronja få efter mig om jag inte orkade och då fick hon det som var kvar då vill typ alla ha milkchake i hennes klass :). Och sista lektionen är No och vi gick upp dit då stog det på en lapp att Anders var hemma med sitt sjuka barn. Så då hade vi ingen lektion, Så då slutade vi tidigare.

Ronja kommer till mig när dom har slutat så har jag planerat vad vi ska göra!! :D

2 Advent

Nu är det den 2 Advent, Jag har sållt tidingaar som jag alltid gör. Har gympa vid 4 tiden och det ska bli kul. Juste har stickat lite deet var så länge sen. har stickat 20 varv känner mig sålt fast den är ju inte klar dårå.

Som ni ser har jag lite juligt på min blogg. Det åker ner snöflingor det ät så gulligt, Min kompis sandra det var hon som hjälpte mig men hon sa bara vilken sida det var och där stog ju det hur man gjorde.


Kylcenter

Nu är jag på kylcenter där pappa jobbar. Idag har jag varit och sållt aftonbladet men det gick inte så jätte bra men det brukar det inte heller göra!!. Om ni vill också sälja aftonbladet fråga mig så kan jag fixa det??, Och då får jag 200 påäng för varge som vill sälja tidingar. Man kännar en hel del  faktiskt.

Vi har varit på julmarknad idag och vi köpte bröd, ekologisk pepparkaksdeg, polkagris klubba, mobilsmycke, och mm. Det låg lite utanför stan det var ganska lungt där men ändå jätte mycket folk.

Ikväll ska jag baka pepparkakor och vara inne på datorn och kolla på Robinson!Önskar mig


Rymden

Nu är jag i skolan och letar information från datatn i datasallen. Jag och Hanna skriver ut information och skriver sedan med egna ord med hjälp av att vi skriver ut information från datan och sen skriver jag snyggt i en bok som man också ska göra. Och efter rasetn ska vi skirva om rymden och ska vara klart då så man får göra det sissta innan vi slutar. För den här veckan hade vi rymden och så har man varit i grupper och jag var med Hanna och Tess.

Men idag tänkte jag vara med Sandra efter skolan men hon ska åka till sin mamma direkt efter skolan. Så jag får väll hitta på något som jag kan göra efter skolan.

Här kommer det liter bilder från rymden!

 

Rast

Nu sitter jag framför datan och lagar mat samtidigt, är hemma. Vi har varit och åkt skridskor med klassen i zinken och nu har vi 2 timmars rast fast från början hade vi 2 tim och 40 min rast. Så jag har gansla tråkigt men jag gör lite mat makaroner med tomat soppa.


gympa

Nu sitter jag och äter på bulle det ät gott, Snart ska jag på gympa som jag inte har gått på i en vecka hehe. Men idag har vi jobbat med rymden och vi har haft 3 timmars So jätte roligt. Och då fick jag göra ett prov som jag inte har övat till. Men det gick ändå bra tycker jag det var ganska lätt!. Och på son har vi pratat om att isen smältter och allt möjligt. Nu måste jag ficksa till gympan kommer sen.


23 dagar kvar!

Nu är det 23 dagar kvar till julafton, gud vad jag längtar till dess. Idag har vi inte gjort något speciellt i skolan eller vi har ämnesvecka den här veckan och ämnet är:Rymden och och idag har vi jobbat i grupper sen har vi varit på musik och sen åkte vi till Tekniska Museet och vi kollade på 3D film fast igenlligen 4D för stolarna röde sig. Sen nu smsar jag med linn och hjälper henne lite. Och chattar med Samuel, Sandra, Claudia och Sofia. Ikväll ska jag se på andra avenyn och så ska jag gå på julmarknad.


RSS 2.0