Hejdå

idag fyller jag år !! :)

och imorgon åker jag till island med min gymmpa grupp. så jag kommer inte att skirva på ett tag.


Midsommar

Idag har jag dansat runt midsommarsrogen och har tagit lite lottor men vann inget. Och så ät vi lite ficka. kan inte skriva så mkt ska se en film nu. men berätta hur du hade det idag och vart var du?!?! :)

Frissan och böcker.

Hejsvejs imorse var jag hos frissan klippte sne lugg och klippte lite toppar av håret som var utlitet tänkte slinga håret men ska åka till bulgarien i sommar och kommer ha citron i håret  får man lite ljusare färg det är ju helt gratis en att slinga?!?. Aja sen har jag köpt böcker på Pocket Shop " Köp 3 betala för 169!! billigt. Dom jag köpte heter Som jag vill vara, Afrodite och döden och Simon & Sophie. Och nu har jag precis ätit lunch Grillad Kyckling med pasta :). Lyssnar på musik nu och chattar.

Här är jag med Sne lugg.Igen.Bra dag

hej bloggläsare. Det har varit helt konstigt med bloggen, Försökte lägga in ett inlägg men funkade ej. Idag ar jag shoppat med sandra i City. Jag handlade pennkoppar 2  st kostade 29:- st på Bok Handenlnoch isador mascara liten kosta 29;- på Åhlens och så köpte jag ett isadora nagelack lilla glittrigt 29:- på Åhlens. Och så har jag ätit en väldigt god middag hos min mammas kusin Elenore. Har varit på banken idag och fixat visa kort nu och legg så jag har visa kort om en vecka. Nu ser jag på mission ImPosibble 2 jätte bra ses. :)

Gammla bilder.

HAHA här kommer det lite gammla bilder. Min kompis MATHILDA tyckte att jag var tråkig för att jag inte att så många bilder på min blogg så nu har jag lagt in bilder!! FUCk YOU :) Skoja älskar dej <33Lilla jag.Nu skills vi åt. Canan kommer till maria Linn kommer till åsö Cornelia kommer till Sofia Sandra kommer till Åsö Jag kommer till åsö Ronja kommer till åsö.Snygga och heta Sandra på Skansken. Ibakrunden ser vi Linn Och Canan. <3Ronja och sandras skor i Skansen. <33
SÖÖÖTA SNYGGA RONJA I LOVE YOU. <33Söta Sandra gör Veckans ord, :)Lilla  Thilda 3 veckor gammal. :)Snyggaste bilden forever gumman :)Mina små älsklingar Linn och Cornelia :)<333Sissta skrattet tillsammans.
Här är lilla ROmme när jag och ronja fasnade i ett hål!Sööt sandra <33Jag och ronja i skolanstoalett. <33


ÄLSKAR ER ALLA!!!!

After Gymmpan

Hejsvejs jag har precis kommit hem från gymmpan och har ätit och duschat. Men nu ska jag spela ett spel på datan. Lägger nog in ett inlägg imorgon när jag vaknar. BYE BYE :)

Hej alla bloggläsare

Idag är det fint väder. men ingen kan göra något med mig idag så jag sitter bara och tar det lungt. Men idag är det min sista gymmpa träning och vi ska få nya overåler till tävlingar och sånt. Aa... Det kommer att bli en tråkig dag idag så. Har Typ inget mer att berätta. Men jag köpte en bok igår med mamma och den heter Saknad jennie 3 år. Den har jag precis börjat att läsa på. Men den är bra den handlar om en tjej som läser på en mölkpacket och där är det en tjej som är efterlyst som har blivit kidnappat för 12 år sen. och hon känner igen den klänningen som den lilla 3 åriga tjejen har på sig. Det var ju hennes favorit klänning när hon var liten kommer på att det är hon som är där, HON HAR VARIT KIDNAPPAD NÄR HON VAR LITEN!!!

en väldigt bra bok

En bok till er som gillar lite dekare. :)

kallt

Det här kommer att bli ett kort inlägg har så tråkigt. har inget speciellt att berätta idag. Jag har ju sovit över hos mina kusiner som ni kanske har läst.Hae precis kommit hem från kusinerna. och har hämtat min hund thilda på dagis.Nu sitter jag bara här och har tråkigt. juste jag kan lägga in lite bilder. Tror att jag ska baka något gått. Vi får se vad det blir.

olivia elise jonna :)
Ahhaha. nu träffas vi igen. jonna har jag inte träffats på fem år och nu har vi träffats hon har förendrats mkt men jag känner igen henne ändå. Olivia hoppas vi får ha det kul på Ängsholmen. Alla vi tre måste åka till grönan såklart. Puss älskar er <33

Godmorgon

Tjenare alla. Vakan idag vid elva, Har inte designat min blogg en ska göradet men vi såg en filmen Twigliht eller vad den heter men något sånt jag och mina kusiner. Men min kusin sover fortfarande så jag ska vara inne på datan lite. min kompis sandra har kommit hem från paris. hon skickade ett sms till mig när hon hade landdat det stog YES"jag lever. Asåå hon är rädd. Aja kanske skriver ett till lägg sen men mm. ses kanske blir en bra design sen. ikväll lägger jag inn bilder tror jag hejdå :)

Blogg

Tjenare hhaha. jag har haft 5 blogg nu. men nu lovar jag attt jag inte ska skaffa en ny blogg så ni inte tappar bort mig. idag ska jag ha gymmpa sen ska jag träffa olivia och min kompis jonna har inte träffat dom på ett år iallefall så ska jag bara gör ett kort inlägg så ni förstår ska designa min blogg sen så ni vet, okej kanske skriver in ett nytt inlägg sen hehe. juste sovde över hos min kusin idag och vi hade fest igår hos mig firade mig. men jag fyller år nästa måndag aja. hejdå 
                                                                                            
                                                                         
                                                                                

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0